Algemene voorwaarden

Welkom!
Voordat je een fantastische tijd tegemoet gaat in dit prachtige boshuisje en kunt gaan genieten van de natuur, willen wij je graag attenderen op de volgende punten;


1. Wij spreken af, en je verklaart hierbij, dat je het boshuisje persoonlijk betrekt. Ook verklaar je dat je het huisje en het terrein rondom op een nette en correcte wijze gaat bewonen en dat er tijdens het verblijf geen overlast veroorzaakt zal worden. Breng je onverhoopt schade toe aan het terrein/huisje of is er sprake van nalatig gebruik, dan kunnen de kosten daarvan op jou verhaald worden door ons (eigenaren van Boshuisje De Malder).


2. Het boshuisje wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van voldoende keukengerei, vaatwerk, glaswerk, dekens en kussens voor het hele gezelschap, textiel en internet. Bij aankomst zijn alle apparaten in werking. Mocht dit niet zo zijn, informeer ons dan zo spoedig mogelijk op 06-22507846. Wij zullen dan zo snel mogelijk het probleem proberen te verhelpen. Ook ben je als gast verplicht de verhuurder van het natuurhuisje binnen 24 uur na aankomst te waarschuwen in geval van schade in het gebouw en de bijgebouwen of bijbehorende gebouwen.

3. Uiteraard gaan we ervan uit dat je een zorgeloos verblijf hebt, maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het belangrijk dat je als gast verzekerd bent tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met de huur van een natuurhuisje (brand- en waterschade). Ben je niet WA verzekerd, dan kan je persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor deze schadekosten en voor de rente over deze kosten. Wij hebben het boshuisje en bijgebouwen ook verzekerd (opstal en inboedelverzekering). Daar is men toe verplicht.

4. Verder is het belangrijk om te weten dat je als gast ons (eigenaren van Boshuisje De Malder) nooit de toegang tot het boshuisje mag weigeren als hierom gevraagd wordt.
Overige bepalingen en huisregels: 

  • Roken is niet toegestaan in dit boshuisje. In dit boshuisje zijn geen feesten en evenementen toegestaan.
  • Open vuur is op het park ten strengste verboden.
  • Honden mogen alleen aangelijnd op het park verblijven, in het bos (10 meter van het huisje) mogen ze los lopen. 
  • Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering binnen 7 dagen na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag. Bij annulering tot de 60ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 10% van de reissom. Bij annulering tot de 30ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom. Bij annulering vanaf de 29ste dag tot de 14de dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 50% van de reissom. Bij annulering vanaf de 13de dag tot de tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom. Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.
5. Aansprakelijkheid 
Wij zijn niet aansprakelijk voor: schade en/of letsel, ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein; schade en/of letsel ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige faciliteiten. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden van geluidsoverlast, hinder etc. ondervonden tijdens het verblijf in en om ons boshuisje veroorzaakt door derden in de breedste zin des woords.