FAQ

FAQ

Antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

ANTWOORDEN OP VEELGESTELDE VRAGEN

Voor hoeveel personen is het huisje?
Voor in totaal vier personen + één baby. Dat kunnen dus vier volwassenen zijn maar bijvoorbeeld ook twee volwassen en twee kinderen. Er zijn twee tweepersoonsbedden met tweepersoons dekbedden. Deze kunnen niet uit elkaar. Er is één babybedje aanwezig.
Hebben jullie ook eenpersoons dekbedden?
Nee. Wel hebben we 4 tweepersoons dekbedden. 2 keer herfst en 2 keer zomer. Mocht je bijvoorbeeld met 4 vrienden in het huisje blijven slapen dan kun je vragen (in het opmerkingenveld bij boeken) of we de bedden opmaken met 2 losse dekens. Ieder persoon heeft dan een eigen tweepersoons dekbed.
Zijn honden welkom?
Uiteraard! Wel met een maximum van twee. Je betaalt daarvoor €25,- extra i.v.m. schoonmaakkosten.
Is het huisje omheind zodat mijn hond los kan lopen in de tuin?
Nee helaas, de erfgrens is lastig te omheinen daarom hebben wij er voor gekozen om in het midden van de tuin een grote stevige paal te zetten en in de schuur ligt een lange lijn. Zo doen wij het ook altijd met onze hond Tos. Ze kan dan overal bij in de tuin maar kan niet de tuin uitlopen.
Is het huisje bereikbaar met het OV?
Ja. Er is een bushalte op 15 minuten loopafstand ‘Busstation Meijel’.
Hoe laat kan ik inchecken en hoe laat moet ik uitchecken?
Je kunt om 15:00 uur inchecken en dient voor 11:00 uur uit te checken.
Is er een goede internet verbinding?
Ja! Er is snel internet van KPN (5 mbit/s upload en 50 mbit/s download). Speciaal uitgezocht voor als er video’s of grote bestanden geupload dienen te worden.
Is het huisje kind vriendelijk?
Op zekere hoogte. Er is geen open water of kachel die heet wordt. Er is één kinderbedje, twee kinderstoelen van de IKEA en wat plastic servies. Maar er zit bijvoorbeeld geen kinderbeveiliging op de stopcontacten of de schoonmaakkast.
Kan ik ook met 2 volwassenen, 2 kinderen en een baby het huisje boeken?
Ja dat kan, het kinderbedje past op de slaapkamer er bij. Je kan echter maar 4 gasten selecteren bij je boeking anders zou er verwarring kunnen ontstaan over hoeveel mensen er kunnen slapen in het huisje. Mocht je dus met 4 personen komen en een baby, zet dit dan in het opmerkingenveld zodat wij er rekening mee kunnen houden voor de toeristenbelasting en het aantal handdoeken.
Waar vind ik de algemene voorwaarden?
Die kun je vinden helemaal onderin op de pagina voorafgaand aan de boeking. Je kunt niet boeken zonder akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Het is alleen mogelijk om te betalen doormiddel van directe bankoverschrijving.
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering binnen 7 dagen na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag. Bij annulering tot de 60ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 10% van de reissom. Bij annulering tot de 30ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom. Bij annulering vanaf de 29ste dag tot de 14de dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 50% van de reissom. Bij annulering vanaf de 13de dag tot de tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom. Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.
Hoe zit het met betalingen?
In principe betaal je direct het volledige bedrag. Daarna staat je reservering pas vast. Mocht dat om wat voor reden niet lukken, stuur ons dan even een berichtje. Dan kunnen we samen kijken wat wel haalbaar is.
Op welke afstand zit een supermarkt?
Op 3 minuten rijafstand zit een Jumbo, Coop & ALDI.
Is het huisje vegan proof?
Het huisje is vegan proof. Géén beddengoed dus van ganzendons en schedels van herten in de woonkamer.
Kan in onbeperkt de hottub gebruiken?
Ja, de hottub mag je zo vaak gebruiken als je wilt. Het water gaat ongeveer 2 á 3 dagen mee. Daarna is het waarschijnlijk wel aan vervanging toe. Bij je verblijf zit hout inbegrepen om de hottub één keer warm te stoken. Daarna vragen we een bijdrage van €10,- per keer. Je kunt de extra keren er direct online bij boeken. Wil je toch vaker in de hottub maar ben je vergeten hout bij te boeken? Bij de HUBO in het dorp kun je 3 grote zakken hout halen, dat is voldoende om één keer warm te stoken.
Hoe zijn jullie aan zo'n leuk huisje gekomen?
‘Gewoon’ via Funda. Vergeet niet om het kopje ‘recreatie’ aan te klikken.
Kan ik parkeren bij het huisje?
Jazeker, er past één auto onder de carport en één auto op de oprit.
Ik ben spullen vergeten uit het huisje toen ik op vakantie was, kunnen jullie die opsturen?
Ja dat kan. Wij rekenen daarvoor €25,- exclusief verzendkosten. Voorheen boden we dit aan als service, maar gasten vergeten regelmatig (veel) spullen. Wij zijn al snel 45 minuten extra bezig om contact op te nemen met de gast(en), alles netjes in te pakken en het pakketje naar het postkantoor te brengen.
Kan ik mezelf ergens aanmelden voor een reserverlijst?
Nee dat kan helaas niet. Wél kun je jezelf aanmelden voor onze nieuwbrief om op de hoogte te blijven van actie’s, last-minute deals (o.a. annuleringen) en nieuws!

Nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van actie’s, last-minute deals (o.a. annuleringen) en nieuws!