De Omgeving

DE OMGEVING

Tips voor activiteiten!

WANDELROUTES

Het afwisselende landschap van Peel en Maas is zeer geschikt voor een mooie wandeling of fietstocht. Ontdek de prachtige natuur van de Peel, de landelijke omgeving en het mooie rivierlandschap. Bekijk de website van Visit Noord-Limburg voor diverse routes.

MOUTAINBIKE ROUTE

Achter het huisje ligt een mountainbike route van 10 km. Het parcours bestaat volledig uit singletracks en is behoorlijk technisch met zijn vele bochten en korte klimmetjes. Geen eigen fiets? Fietsverhuurder Jarno Bakker kan ze naar een gewenste locatie brengen.

PLUKTUINEN

In de omgeving van het boshuisje liggen verschillende pluktuinen waar er bloemen maar ook fruit zelf geoogst kan worden. Een van de leukste is Pluk en Theetuin 'in de 7e hemel'. Een lijstje met meer locaties ligt voor je klaar in het huisje!

NATIONAAL PARK DE GROOTE PEEL

De Groote Peel is een weids, waterrijk en stil hoogveengebied dat vooral bekend staat om zijn vele vogelsoorten en bijzondere geschiedenis. Overal in het landschap zijn de ‘littekens’ van de turfwinning in het verleden nog zichtbaar. De Groote Peel zelf kun je mede dankzij de knuppelbruggen te voet verkennen.

TOVERLAND

Magische momenten beleef je in Toverland! Stap binnen in een betoverende wereld met 35 attracties en shows, verspreid over 6 verschillende werelden. Gil in één van de vijf achtbanen, neem een verfrissende douche in de wildwaterbanen of kom tot rust in de familie-attracties. Samen met je gezin, familie of vrienden geniet je van een heerlijk, onbezorgd dagje uit.

MAAR IN HET HUISJE BLIJVEN IS MINSTENS NET ZO LEKKER

Voor je verblijf krijg je een boekje toegestuurd met dingen die je nog meer buiten het huisje kunt doen zoals picknicken of kanoën. Maar in het huisje is ook genoeg te doen: spelletjes spelen, uitgebreid koken, taart bakken, sjoelen, genieten van het ligbad en de hottub, filmavond, yoga, piano spelen, muziek luisteren enzovoorts.